Μαιευτική και Γυναικολογική Φροντίδα

GynaeNet

Λεωφόρος Πεντέλης 86-88
Βριλήσσια
152 35
+30.2106850236
gynaecare@hotmail.gr

ΣχετικA με εμAς

Μαρία Βεβελογιάννη

   

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πατρών. Έχει εξειδικευτεί στην εμβρυομητρική ιατρική στο νοσοκομείο Royal Free Hospital στο Λονδίνο με τον διακεκριμένο διεθνώς Dr. Economides όπου απέκτησε εμπειρία σε περιστατικά κύησης υψηλού κινδύνου, στον μαιευτικό & γυναικολογικό υπέρηχο καθώς και σε διαγνωστικές επεμβάσεις όπως αμνιοπαρακέντηση, βιοψία τροφοβλάστης. Επίσης στο νοσοκομείο του UCL Medical School, ασχολήθηκε με την ερευνά σε θέματα παθολογίας του τραχήλου. Πήρε μέρος σε πλήθος εργασιών και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Από το 2004 διατηρεί ιατρείο στην Ελλάδα όπου ασχολείται με τη θεραπεία γυναικολογικών προβλημάτων που σχετίζονται εκτός των παραπάνω και με ινομυώματα, κύστες ωοθήκης, πολύποδες, κονδυλώματα, ενδομητρίωση, πολυκυστικές ωοθήκες. Χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνικές (υστεροσκόπηση, λαπαροσκόπηση και κολποσκόπηση). Ασχολείται με διερεύνηση υπογονιμότητας προβλήματα γυναικολογικής ενδοκρινολογίας και οστεοπόρωσης. 
Έχει πιστοποίηση στο μαιευτικό και γυναικολογικό υπέρηχο (υπέρηχος αυχενικής διαφάνειας, υπέρηχος Β επίπεδου, Doppler). 
Έχει πιστοποίηση για εξάσκηση ιατρικής στις Η.Π.Α. 
Συνεργάτης του Μαιευτηρίου Ιασώ 
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά. Παντρεμένη με δυο παιδιά. 

 

Δημήτρης Μπελέγρης

Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Πάτρας.Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» και στο Νοσοκομείο Royal Free του πανεπιστημίου University College of London (UCL) στη Μ.Βρετανία. Ειδικεύτηκε στη Γυναικολογική Ογκολογία στο Νοσοκομείο Hammersmith του Imperial College School of Medicine στο Λονδίνο. Έχει λάβει μέρος σε 3 Πολυκεντρικά Ερευνητικά Προγράμματα στη Μ.Βρετανία με θέμα τον Καρκίνο των Ωοθηκών. Κάτοχος τίτλου Κολποσκόπησης αναγνωρισμένου από την British Society of Colposcopy and Cervical Pathology (BSCCP). Πτυχιούχος A.L.S.O.(Advanced Life Support in Obstetrics) από την American Academy of Family Physicians. Συνεργάτης ΙΑΣΩ.

https://www.linkedin.com/profile/view?id=158344227&trk=nav_responsive_tab_profile

 

Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Λεωφόρος Πεντέλης 86-88, Βριλήσσια. Για να κλείσετε ένα ραντεβού επισκεφθείτε την σελίδα επικοινωνίας.

ΝΕΑ

Θα θέλατε να μας κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες που έχουμε στη διάθεσή σας; Παρακαλούμε...

Δημοσκόπηση

Σας άρεσε η νέα μας ιστοσελίδα;